top of page
Verzending

Bestellingen op werkdagen voor 12.00 uur ontvangen, worden diezelfde dag nog verzonden. Normaliter worden deze de eerstvolgende werkdag afgeleverd. Houd er s.v.p. rekening mee dat op zaterdag en zondag geen bestellingen worden verwerkt. Bestellingen kunnen niet op postbus adressen worden geleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten voor leveringen binnen Nederland bij een bestelwaarde tot € 75,00 bedragen € 6,75

Bij een bestelwaarde vanaf € 75,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Niet tevreden of een klacht? Neem contact met ons op zodat wij gezamenlijk tot een, voor jou, goede oplossing kunnen komen. Daarbij is retourneren altijd gratis maar doe dit het liefst wel zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling moet jij aangeven dat jij de zending wil retourneren, daarna heb jij nog 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen. Na deze periode van 28 dagen is de koopovereenkomst een feit. Retourneren doe je snel en eenvoudig in dezelfde verpakking als waarin jij jouw bestelling hebt ontvangen. Zelf een retourlabel printen is helemaal niet meer nodig! Een retourlabel is reeds bijgesloten.  Om jouw retour snel te kunnen verwerken vragen wij jou enkel om de originele pakbon, of een kopie daarvan, aan de retourzending toe te voegen. Makkelijk en eenvoudig toch!  Houd er rekening mee dat het tot 7 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is bijgeschreven. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat wij het/de product(en) hebben ontvangen of bewijs dat het/de product(en) onderweg is/zijn. Je terugbetaling, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, zal worden overgemaakt naar de oorspronkelijke betaalmethode die bij het plaatsen van de bestelling is gebruikt.

Uiteraard mag je onze artikelen uitpakken, bekijken en passen, zorg er echter wel voor dat alle artikelen in dezelfde staat moeten worden geretourneerd als bij ontvangst; de artikelen mogen niet beschadigd, bevuild, gewassen, veranderd of gedragen zijn (anders dan om het artikel te passen) en alle labels of etiketten moeten intact zijn. 

Omruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk. Je kunt jouw bestelling kosteloos retourneren en een nieuwe bestelling ingeven. Hoogstwaarschijnlijk wordt het door jouw gewenste artikel de eerstvolgende werkdag alweer bij jou afgeleverd, lekker makkelijk toch?

bottom of page